3. série Zaklínače na Netflixu

"Zaklínač" je populární fantasy série založená na stejnojmenných knihách polského spisovatele Andreje Sapkowského. Tato epická příběhová série se odehrává v temném a nekompromisním světě, kde se střetávají lidská společnost, nadpřirozené bytosti a nebezpečné magické síly.

Ve třetí řadě seriálu "Zaklínač" se našemu hrdinovi, Geraltovi z Rivie, dostává nových výzev a nebezpečí. Po osudovém setkání s osudovou princeznou Ciri se jejich osudy neodvratně propojují a společně se vydávají na nebezpečnou cestu, aby odhalili tajemství jejich spojení a bojovali proti zlu, které hrozí světu.

V této sezóně se diváci mohou těšit na napínavé intriky, epické bitvy a magická stvoření, která čekají na Geralta, Ciri a jejich spojence. Střety mezi národy, mocnými čaroději a temnými bytostmi budou vyžadovat Geraltovy bojové dovednosti a rozhodnutí, která ovlivní osudy všech.

Série "Zaklínač" na Netflixu nabízí dobrodružství, emocionální hloubku a poutavé postavy, které zaujmou fanoušky fantasy žánru i nové diváky. Třetí řada slibuje ještě větší napětí, dramatické zvraty a odhalení tajemství, která diváky nechají toužebně očekávat další díly této oblíbené série.

„Cítím, že první a druhá sezóna připravovaly půdu pro vše velké, co se stane dále,“ prohlásila už dříve producentka Lauren Schmidt Hissrich 

Zaklínač